Aanbod Dagelijks Leren

Team

Teach

Team

Teach

veer

kracht

team

teach

Inspiratiesessie

Wat is teamteaching? Waarom zou je eraan beginnen? Hoe doen anderen het? Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de kansen en valkuilen? Een workshop op maat van je school.

Traject op maat

Dagelijks Leren komt graag naar de school, en nog liever naar de klasvloer. We zoeken samen uit wat de noden van team zijn en via welk traject we hier best aan werken.

Onderzoek

Dagelijks Leren heeft door ervaring en door een nauwe opvolging van onderzoek veel kennis verzameld over co- en teamteaching. Neem contact op voor advies of samenwerking.

team

teach

Van het moment dat je beslist om samen met een collega les te geven, vormen jullie een team. Proficiat!

Een team dat investeert in samenwerking en communicatie, bevordert het samenhorigheidsgevoel en de open gesprekscultuur. Dat komt de leraar én de leerling ten goede, want krachtige teams hebben effect op het leren en welbevinden van hun leerlingen. 

Alleen gaat het sneller, samen gaat het beter.

Bekijk ons aanbod op maat voor jouw team.

veerkracht

Dreig je tegen de muur te lopen of ben je directeur van een leerkracht met stress-gerelateerde klachten?

Vraag een individueel coachingstraject voor stress, burn-out en veerkracht aan. Stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend verkenningsgesprek.

Wil je investeren in teamzorg op school? Laat één van je teamleden opleiden tot school- of organisatie-interne veerkrachtcoach, zodat die de schouders kan zetten onder een duurzaam beleid rond teamzorg. Stel iemand aan die krachtige gesprekken met collega’s kan voeren.

Is teamzorg een prioriteit op jouw school?

Schoolspecifiek traject Leerkracht met Veerkracht aan, voor een veerkrachtig schoolteam. Bouw met onze procesbegeleiding aan een duurzaam beleid rond teamzorg.