Individuele coaching

1-op-1-coachingstrajecten

Wat?Coachingstrajecten zijn er voor mensen die voelen dat ze vastzitten of mensen die klaar zijn voor een volgende stap. Je bepaalt zelf je eigen doelen en proces, een coach stelt vragen, daagt je uit, luistert actief en ondersteunt je om je doel te bereiken.

Stress- en burn-outcoachingDeze trajecten zijn er voor wie uitgevallen is door burn-out, of dreigt tegen de muur te lopen. Deze coaching bestaat uit opladen, oplossen en oppakken. Je leert je emoties herkennen en reguleren, stressbronnen aanpakken en begeleid je werk weer oppakken.

Life coaching

Ga je door op automatische piloot en vraag je je soms af hoe lang je dit nog volhoudt? Wil je je grenzen leren aangeven? Wil je gezonder leven en/of lichamelijke klachten aanpakken? Wil je nog zaken bereiken in je leven, maar kom je er niet toe? Wij gaan aan de slag met ons denken om deze uitdagingen aan te pakken, om te kijken waar je tegenaan loopt en om je doelen effectief te realiseren!

... OF EEN COMBINATIE VAN BEIDE VORMEN

Hoe?

  • Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

  • Je coach beschrijft je een voorstel voor een traject. Meestal gaat het over 6 tot 8 gesprekken met tussentijdse opdrachten voor zelfreflectie.

  • De coachingsgesprekken gaan online door. Bij coach Nele kan je in haar praktijk in Kontich terecht, bij Lisa in Brussel voor een wandelgesprek.

  • Burn-out is een werkgerelateerde ziekte. Indien gewenst gaan wij in gesprek met je school of organisatie om te bekijken of zij financieel een handje kunnen helpen.

Wie?Neem contact op met de coach waar je je goed bij voelt. Als je niet goed weten hoe te kiezen, stuur een mailtje naar info@dagelijksleren.be en we helpen je verder.

Lisa VerhelstLisa is stress- en burn-outcoach en leraar secundair onderwijs. Ze werkt met thema's als stressregulaties, faalangst, een laag zelfbeeld, work-lifebalance en teamwerking. Ze houdt van natuur en staat graag klaar voor een wandelgesprek. Ze volgde haar opleiding bij Annita Rogier.


lisa@dagelijksleren.be

Nele De BruynNele is lifecoach, mindexpert en mama van drie. Ze gaf jarenlang les als leraar lichamelijke opvoeding. Ze werkt graag rond thema's als energie-management, zelfzorg, lichamelijke klachten en veranderen van slechten gewoonten. Ze volgde haar opleiding aan de Inge Rock Academy, waar ze nu ook les geeft.


nele@dagelijksleren.be.Coaching is geen psychologische begeleiding of therapie. Coaches stellen geen medische diagnose en zijn geen remedie voor klachten als depressie, angststoornissen e.d. Wij leren je nieuwe manieren om uitdagingen aan te gaan, vanuit het hier en nu en naar de toekomst toe. Wij verwijzen je wel graag door. Stress- en burn-outcoaching heeft een bewezen effect op niet-gecompliceerde stress-klachten. Twijfel je of coaching iets voor jou is? Neem contact met ons op en we zoeken de juiste ondersteuning voor jou.