Dagelijks Leren

Laat personeelsleden of klanten dagelijks leren

Begeleiding voor bedrijven en opleiders

Dagelijks Leren heeft expertise in huis over hoe mensen leren en dat door een jarenlange ervaring in het reguliere en hoger onderwijs. Vergroot de impact van je opleidingen en zorg ervoor dat je personeelsleden of klanten effectief tot leren komen.

Houd je collega's up-to-date

Dagelijks Leren organiseert een train-the-trainerprogramma voor bedrijven die hun werknemers een eigen opleiding willen aanbieden, bijvoorbeeld in het kader van een onboardingtraject of een hervorming.

Change management voor opleiders

Neem je collega's mee in een blended concept van je opleidingsaanbod. Dagelijks Leren werkt met opleiders om een zinvolle blend voor leren te maken, zodat het digitale en face-to-face aanbod hand in hand gaan.

Het Dagelijks Leren-sausje

Wij hechten belang aan de menselijke én de inhoudelijk kant van elk proces. We staan niet boven je, maar naast het team opdat we samen oplossingen kunnen zoeken voor complexe problemen.  

Wij werken intern ook intensief samen. Dat wil zeggen dat je organisatie waarschijnlijk een vaste procesbegeleider en contactpersoon krijgt, maar dat we in team naar elk traject kijken. Op die manier kunnen we brede expertise binnenbrengen.

Wij leren zelf graag en draaien dus niet op automatische piloot. Als we opmerken dat iets niet werkt, schakelen we naar een andere versnelling. We doen dat altijd samen met jullie en staan dan ook op open communicatie en heldere feedback in beide richtingen, vanaf dag één.

Interesse? Stuur ons een mailtje we nemen contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.

info@dagelijksleren.be