Aanbod Dagelijks Leren

Team

Teach

Ondersteuning voor co- en teamteachers op pedagogisch-didactisch vlak.

Team

Teach

Ondersteuning voor schoolteams op ‘menselijk’ vlak: de leraar in zijn groei.

coaching

voor veerkracht

Individuele stress- en veerkrachtcoaching voor leraars en directeurs.

team

teach

Inspiratiesessie

Wat is teamteaching? Waarom zou je eraan beginnen? Hoe doen anderen het? Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de kansen en valkuilen? Een workshop op maat van je school.

Traject op maat

Dagelijks Leren komt graag naar de school, en nog liever naar de klasvloer. We zoeken samen uit wat de noden van team zijn en via welk traject we hier best aan werken.

Onderzoek

Dagelijks Leren heeft door ervaring en door een nauwe opvolging van onderzoek veel kennis verzameld over co- en teamteaching. Neem contact op voor advies of samenwerking.

team

teach

Van het moment dat je beslist om samen met een collega les te geven, vormen jullie een team. Proficiat!

Een team dat investeert in samenwerking en communicatie, bevordert het samenhorigheidsgevoel en de open gesprekscultuur. Dat komt de leraar én de leerling ten goede, want krachtige teams hebben effect op het leren en welbevinden van hun leerlingen. 

Alleen gaat het sneller, samen gaat het beter.

Bekijk ons aanbod op maat voor jouw team.

Neem deel aan de wedstrijd om een gratis vorming te winnen!

coaching voor veerkracht

“Ik heb het gelukt gehad een hele tijd te mogen samenwerken met een prachtige groept teamteachers. Het pad dat we samen aflegde, was er een met pieken en dalen. Wij hebben er steeds voor gekozen daar eerlijk over te communiceren. Wie innoveert in het onderwijs, botst vaak op weerstand. Het feit dat we elkaar door veel dalen trokken, zorgde voor een sterke band. 

Ik zie steeds duidelijker een sterke band tussen samenwerkingsverbanden tussen leraars en hun welzijn op school. Enerzijds kan weerstand en een opgedreven werklast zorgen voor conflicten. Anderzijds kan een gedeelde verantwoordelijkheid een grote steun zijn. Samen innoveren en zien hoe het werkt, geeft zoveel energie!

Toen ik zelf in 2019 een burn-out kreeg, was dit niet door maar ondanks mijn team.” Lisa van Dagelijks Leren.

Chronische stress velt te veel onderwijsbeesten, we spreken van een structureel probleem. Dagelijks Leren wil deel uitmaken van de oplossing. In 2021 stellen we een traject voor individuele coaching voor met een focus op loopbaan, veerkracht en talenten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.